KIES HIER JE FESTIVALTICKETS

Let op: gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden. Daarnaast kunnen wij de kaarten niet omzetten naar een andere datum. Controleer daarom altijd goed de datum en het e-mailadres voordat je de kaarten definitief bestelt.

Over het IJ Festival maakt gebruik van e-ticketing. Koop je tickets online met vroegboekkorting en print de tickets thuis uit of laat ze scannen op je smartphone of tablet bij de toegangscontrole op locatie.

Tickets Over het IJ Festivalbandje
Met het festivalbandje heb je tien dagen lang onbeperkt toegang tot alle voorstellingen binnen het Zeecontainerprogramma, Nieuwe Makers Programma en de fietsroute door Amsterdam-Noord langs de Wijkmakers #2. Klik op het onderdeel ‘Programma‘ en selecteer ‘toegang met festivalbandje’ bovenaan de pagina. Via deze programma-onderdelen kun je een e-ticket voor het festivalbandje kopen. Over het IJ Festivalbandjes dienen op vertoon van dit e-ticket opgehaald te worden bij de kassa in het festivalhart op de NDSM-werf. (€17 online met vroegboekkorting / €20 aan de kassa)

Let op: Je hebt geen festivalbandje nodig om de voorstellingen uit het reguliere programma en het festivalhart te bezoeken. Het festivalbandje is enkel nodig voor het bezoeken van het jonge- en nieuwe makers-programma.

Tickets regulier programma
Voor de voorstellingen binnen het reguliere programma zijn losse kaarten verkrijgbaar. Via de knop ‘Programma‘ op de website krijg je het gehele programma zien. Kies ‘reguliere voorstellingen’ bovenaan en selecteer de gewenste voorstelling voor het kopen van het ticket.
(€15 met vroegboekkorting / €18 aan de kassa)

Online voordelig tickets kopen
Tickets koop je online met vroegboekkorting. Daarnaast ben je ook zeker van een plek als je nu al je kaartjes online bestelt. Je mag met je e-ticket direct naar de voorstellingslocatie.

Voorstelling + Festivalmaaltijd
Maak gebruik van je online voordeel en schaf een combiticket aan voor je voorstelling naar keuze + een festivalmaaltijd voor €27,00. Kijk hier voor meer info over de festivalmaaltijd.

CJP korting
Ben je in het bezit van een CJP-pas? Dan betaal je voor alle tickets €10 online. Aan de kassa: €13. Let op: korting alleen op vertoon van CJP-pas aan de kassa en bij de toegangscontrole.

Kinderkorting
Kinderen t/m 11 jaar: €10

We Are Public
Over het IJ Festival werkt samen met We Are Public. Een aantal voorstellingen zijn op gezette tijden gratis toegankelijk voor We Are Public-leden, namelijk Heart of DarknessOER. en Ten Noorden van Nergens. Klik op de voorstelling om We Are Public-speeltijden te zien. Reserveren verplicht via kassa@overhetij.nl, o.v.v. We Are Public + ‘titel voorstelling’. Toegang alleen op vertoon van persoonlijke We Are Public-pas.

Voor vragen kun je mailen naar info@overhetij.nl of tussen 10.00 en 12.00 uur op werkdagen bellen met 020-492 22 29.