Net afgestudeerd aan de HKU Master Scenografie nodigen Aina Roca Mora, Elsa van der Linden en Cecilia Berghäll je in Diorama uit om een blik te werpen in de performatieve wereld van objecten. Balanceer tussen werkelijkheid en je eigen verbeelding. Rondom je hoofd is een schemerig, uitgestrekt landschap. Surrealistische objecten worden bespeeld met schaduw en geluid. Je kunt rondom kijken, maar je blik wordt bepaald door de duisternis en jouw positie in dat landschap. Beetje bij beetje vallen de elementen rondom jouw hoofd op hun plek.

De afstudeeronderzoeken bij de HKU varieerden bij Aina, Elsa en Cecilia in vorm en materiaal, maar bij een ieder van lag een focus op het perspectief en het zintuigelijke. Cecilia en Aina hebben eerder samengewerkt waar zij hun passie voor balans, esthetiek en compositie met elkaar deelden. Aina heeft al veel ervaring in hoe elementen ook performatief kunnen worden ingezet. Elsa sluit zich nu aan om Diorama te verrijken met geluid.

Praktisch
Je kunt deze voorstelling bekijken op het festivalhart. Toegang voor het festivalhart krijg je door een IJhart-bandje te kopen, voor de dag dat je wil komen. 

Duur: doorlopend
Leeftijd: 6+
Taal: Language No Problem
Niet rolstoeltoegankelijk

Let op: deze voorstelling is niet te zien op dinsdag 13 juli

_______
Credits
Director/Maker: Aina Roca Mora, composer: Elsa van der Linden, creative producer: Cecilia Berghäll