Als welkomstcadeautje tijdens onze festivalopening krijg je alleen vrijdag 5 juli een gratis dagfestivalbandje bij aankoop van een ticket voor Alles moet weg.

Alles moet weg + gratis dagbandje

Alles moet weg van mugmetdevuurvliegen/mugmetdegoudentand i.s.m. House of Nouws is een muzikale voorstelling over twee mensen die besluiten alles wat ze bezitten weg te doen. Totdat er niets meer over is. De voorstelling speelt vrijdag 5 juli van 20.00 tot 21.15 uur in de Voltentuin.

Alléén vrijdag 5 juli krijg je bij aanschaf van een ticket vooor de voorstelling een gratis dagbandje van ons cadeau. Het geeft de hele dag toegang geeft tot zo'n 30 voorstellingen van de jongste lichting locatiehteatermakers.

  • Koop je een voorstellingsticket bij de kassa in het festivalhart, dan krijg je er direct een gratis dagbandje bij;
  • Koop je een voorstellingsticket online, dan krijg je op vertoon van je e-ticket een gratis dagbandje bij de kassa in het festivalhart;
  • Heb je eerder al een ticket voor Alles moet weg op vrijdag 5 juli? Ook dan krijg je op vertoon van je e-ticket een gratis dagbandje bij de kassa in het festivalhart;
  • Heb je al een tickt voor Alles moet weg en een dagbandje gekocht? Laat je e-tickets dan zien bij de kassa; je ontvangt dan van ons twee drankbonnen t.w.v. een dagbandje.