Met het IJhart-bandje krijg je toegang tot ons festivalhart voor die dag! In het hart kun je gezellig wat eten en drinken en genieten van het context- en Zeecontainerprogramma. Het festivalhart is geopend van 13.00 tot 00.00 uur (met programma van 14.00 tot 23.00 uur).


Als je voorstelling start op het festivalhart, zit je IJhart-bandje al bij je kaartje inbegrepen. Dit geldt voor de volgende programma’s: De IJ-Tours, BLOOS de mannen van Marte Boneschansker en HALL12_Noord van TAAT.


Prijzen

Je krijgt €3,- korting op je IJhart-bandje als je een voorstelling bezoekt op Over het IJ Festival.


€8,- = Regulier toegang

€5,- = Korting toegang (als aanvulling op je festivalvoorstelling-ticket)


COVID-19

Het festivalhart is zo opgebouwd dat er altijd anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Er is daarom geen testbewijs nodig om binnen te komen, wel vragen we je om een gezondheidscheck. Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden hebben we het hart opgedeeld in verschillende hubs, waar telkens maximaal 50 mensen zullen zijn.


Voor de meest actuele COVID-19 updates en andere vragen, verwijzen we u naar deze pagina!


Zeecontainerprogramma

Het Zeecontainerprogramma waar je toegang toe krijgt met je festivalbandje, bestaat uit maar liefst 12 voorstellingen. Deze kun je spontaan bezoeken, mits er plek is! Helaas kunnen wij met het IJhart-bandje geen garantie bieden op het Zeecontainerprogramma, mocht je sowieso iets van deze programmering willen zien, dan kun je een ticket kopen voor een van onze IJ-Tours.