It's Gonna Take a Little Work is een uitnodiging om in andermans schoenen te stappen: in hun dagelijks leven, werk, prestaties en komische tragedies... Eigenlijk, is het best een grappig verhaal.


De afgelopen jaren heeft theatercollectief MOHA op indrukwekkende wijze gezocht naar waarom mensen doen wat ze doen. Ze doken in verschillende werkvelden en werkten samen met winkeleigenaren, schoonmakers, koks en receptionisten. Op zoek naar de overeenkomsten van verschillende sectoren en de kunstwereld keken ze naar anderen zoals ze naar zichzelf kijken: met zorg en nieuwsgierigheid. Ze verzamelden ervaringen, dromen, patronen, gewoontes, verlangens en vriendschappen. En zagen ondertussen hun eigen motivaties en drijfveren ontvouwen. In It’s Gonna Take a Little Work draaien ze de rollen om en nodigen ze het publiek uit om deel te nemen aan hun routines. Ervaar hun ups & downs als artiesten met nieuwsgierigheid en zorg.


It's Gonna Take a Little Work is onderdeel van het Stadskunstenaarsprogramma van Over het IJ.


Credits

Artistiek team: Alice Pons, Olivia Reschofsky, Biljana Radinoska, performers: Noah Volker, Vincent Riebeek, Nico Roses, Rex Clemensia, Alice Pons, Olivia Reschofsky, images: David Cenzer

It's Gonna Take a Little Work is een productie van MOHA in coproductie met Over het IJ and Veem House for Performance.