Zou je eens willen acteren en heb je enige spelervaring? Ben je jong of juist wat ouder (van 9 tot 99 jaar)? Lijkt het je interessant om achter de schermen te kijken van een theaterproductie? En ben je tussen 5 – 8 oktober 2015 een middag beschikbaar om te repeteren in Amsterdam?

Meld je aan door een bericht te sturen naar thabimooimail@gmail.com of leonie.baars@overhetij.nl of bel naar 06-16060341.

WAAR GAAT DE VOORSTELLING OVER?
De voorstelling gaat over liefde, rouw en de kracht van familiebanden. In de locatievoorstelling maakt de toeschouwer buiten een (wandel)tocht en volg je een familie die te maken krijgt met het verlies van een dierbare. Tijdens de tocht zie je hen in hun dagelijks leven, op verschillende momenten en tijden. Stap voor stap volg je hen en maak je hun wereld van dichtbij mee.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tussen 5 – 8 oktober vinden er voorbereidingen plaats voor een nieuwe voorstelling van regiseusse Thabi Mooi. Mocht het klikken in deze onderzoeksfase, dan kun je mogelijk deelnemen aan de uiteindelijke voorstelling tijdens Over het IJ Festival 2016. De repetities vinden overdag plaats in Amsterdam, tussen 14 en 17 uur.
Thabi Mooi maakte tijdens Over het IJ Festival 2014 de voorstelling Alle dagen, waarin ze ook samenwerkte met Amsterdamse kinderen. (Kijk voor meer informatie over de regisseuse op de website www.thabimooi.com).

AANMELDEN
Stuur een bericht naar thabimooimail@gmail.com of leonie.baars@overhetij.nl of bel naar 06-16060341.

INFORMATIE BIJEENKOMST
Op zaterdag 3 oktober is er om 15.00 uur een korte bijeenkomst in Amsterdam, zodat we met iedereen kennis kunnen maken. Dan is er gelegenheid om een kijkje te nemen en vragen te stellen.