Nieuws | 6 juli 2019

Bekijk de WK-finale op groot scherm in het festivalhart

Zondag vanaf 17.00 uur bekijk je live de WK-finale op groot scherm in Sexyland in ons festivalhart. Tussen de doelpunten door geniet je van de lekkerste biertjes van Vedett en een roerige festivalsfeer. Uitgekeken? Bij winst hebben we iets leuks voor je: een dagfestivalbandje voor maar € 6,- met een biertje van het huis. Forza!

Zon, buiten, de NDSM-werf, biertjes, Sexyland en voetbal: volgens ons een gouden combinatie. Moedig onze leeuwinnen aan vanuit het ons festivalhart. En vier (hopelijk) na afloop tot in de laatste uurtjes het behalen van onze allereerste wereldtitel. Tot 23.00 uur buiten, daarna tot 01.00 uur tijdens de afterparty in Sexyland.

Dagfestivalbandje à € 6,- + gratis biertje
Mochten we winnen dan hebben we iets leuks voor je: een dagfestivalbandje à € 6,- (normaal alleen verkrijgbaar in combinatie met een voorstelling), alleen te koop bij de kassa in ons festivalhart. Van ons krijg je er ook een gratis biertje bij. Met een festivalbandje bezoek je zo'n 30 voorstellingen van de jongste generatie theatermakers en heb je toegang tot de afterparty in Sexyland.

Veel plezier!

Bekijk de WK-finale op groot scherm in het festivalhart