FESTIVALHART
Het festivalhart is dit jaar in samenwerking met café-restaurant Pllek. Hier vind je de kassa, de informatiebalie, de bar en lange tafels waar je je vrienden kunt ontmoeten en waar je gezellig kunt eten en drinken. Toegang tot het festivalhart is gratis!

Het zeecontainerprogramma bevindt zich dit jaar middenin het hart van het festival.

Rondom het theaterprogramma van Over het IJ Festival is er bij Pllek van alles te beleven; van bruisende afterparties tot yoga, van buiten film kijken tot swingen op de beste live muziek. Het complete randprogramma komt binnenkort online. Benieuwd naar het programmaboekje? Deze is online te lezen.

Openingstijden festivalhart (8 – 17 juli)
maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 0:00
zaterdag en zondag 14:00 tot 00:00
Toegang tot het festivalhart is gratis

Openingstijden centrale kassa (8 – 17 juli)
maandag t/m vrijdag vanaf 16:00
zaterdag en zondag vanaf 14:00
Let op: voor tickets en festivalmaaltijd: PIN ONLY

ETEN & DRINKEN
Wij serveren in samenwerking met Pllek een speciale festivalmaaltijd voor slechts €14,50. Reserveren is niet nodig. Wel kun je hier alvast je festivalmaaltijd kopen. Schuif gezellig aan en eet samen met je vrienden en de theatermakers aan lange tafels in het festivalhart. Je drankje haal je aan de buitenbar in het festivalhart of in Café Restaurant Pllek.

VERTREKPUNT
In het festivalhart bevindt zich ook het vertrekpunt van het Nieuwe Makers-programma en Wijkmakers #2. Vanaf dit punt word je begeleid naar de juiste locatie van de betreffende voorstellingen.

PARTNERS
I Amsterdam, Grachtenfestival, OEROL, Het Parool, Europe by People, Pllek, Stichting NDSM-werf, IJ kantine, Noorderlicht, Nieuwe Dakota, Peterse, Auke’s, Boels, Evento, IJ-Hallen, Zuiderzee Museum, Waterlandse Vloed, Het Huis Utrecht

LOCATIEPARTNERS
Noordoogst, Undercurrent, Stichting Kinetisch Noord, CASCO Amsterdam, Kompaszaal, STROOP