Reguliere voorstellingen
Online tickets kopen voor een reguliere voorstelling? Ga naar programma en vervolgens naar de voorstelling waarvoor je een ticket wilt kopen. Klik op een datum, op 'verder winkelen' als je ook een ticket wilt kopen voor een andere voorstelling, en op 'naar de kassa' als je wilt afrekenen.

Festivalbandje
Met het Over het IJ Festivalbandje à € 15,- krijg je van 5 t/m 14 juli:
- Tien dagen lang onbeperkt toegang tot zo’n 30 voorstellingen van de jongste generatie locatietheatermakers, overal in en om het festivalhart
- Gratis toegang tot de afterparties in Sexyland
- Korting aan de bar op drinken in het festivalhart op de NDSM-werf

Alleen tijdens het slotweekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli betaal je voor het Over het IJ Festivalbandje slechts € 10,-. Dit omdat het bandje nog maar twee dagen geldig is.

Er is in combinatie met een reguliere voorstelling ook een dagbandje verkrijgbaar à € 6,-.
Liever alleen een dagbandje? Ook dat kan! Tot 17.00 uur zijn losse dagbandjes à € 6,- te koop bij de kassa in het festivalhart.

Koop je Over het IJ Festivalbandje online. Haal je bandje op vertoon van je e-ticket op bij de kassa in het festivalhart.

Let op: je hebt geen festivalbandje nodig om een reguliere voorstelling te kopen.

Passe-partout
Met het passe-partout à € 85,- krijg je tien dagen lang toegang tot alle programmaonderdelen van Over het IJ Festival 2019: het reguliere progrmama, het Over het IJ Festivalbandjesprogramma, het verdiepingsprogramma en het extra programma. Met een bezoek aan vijf voorstellingen heb je het passe-partout er al uit!

Openingstijden kassa en start programma
Betalen bij de kassa kan alleen met pin. We accepteren geen cash en credit- cards. Tijdens het festival is de kassa geopend van ma t/m vr vanaf 16.00 uur en za en zo vanaf 14.00 uur. Om deze tijden start ook het programma. Op vrijdag 5 juli is de kassa geopend vanaf 18.00 uur. Het programma start dan om 19.30 na de publieksopening van Over het IJ Festival 2019 om 19.00 uur. Het festivalterrein is alle dagen geopend tot 23.00 uur. Daarna gaat het programma door in Sexyland.

Geef een Toegift
Over het IJ Festival doet voor het tweede jaar mee aan Geef een Toegift: een initiatief van de Verenigde Podiumkunstenfestivals. Bij aanschaf van een kaartje kun je een kaartje kopen voor iemand die dit zelf niet kan betalen. Je betaalt hiervoor het vaste bedrag van € 8,-.

CJP
Heb je een CJP-pas? Dan betaal je voor alle tickets en het festivalbandje € 10,- per stuk (prijs is exclusief administratiekosten); zowel online als aan de kassa. Let op: we kunnen vragen naar je CJP-kaart bij de toegangscontrole.

Vragen over de kaartverkoop? Mail ze naar kassa@overhetij.nl.