ONBEPERKT TOEGANG #OHIJ17

€ 115,- per passe-partout

Wil je je onderdompelen in  theater, performances, fietsroutes, kunst, verdieping en muziek deze zomer? Schaf dan een passe-partout aan waarmee je tien dagen lang onbeperkt toegang krijgt tot het gehele festivalprogramma #OHIJ17.

Haal tijdens het festival je passe-partout af bij de kassa in het festivalhart. Hiermee heb je vrij toegang tot het Zeecontainerprogramma, De Nieuwe Makers, Het Atelier en de Wijkmakers zonder reservering vooraf. Specials vallen niet onder de passe-partout in verband met programma inclusief eten. Voor de losse voorstellingen raden we je aan een plek te reserveren via kassa@overhetij.nl o.v.v passe-partout. Dit kan tot een uur voor aanvang van de voorstelling. Met het geprinte e-ticket, dat je ontvangt via jouw e-mail, heb je automatisch toegang tot deze gereserveerde voorstelling.

Mocht je niet meer weten wat je allemaal op het programma hebt staan tijdens het festival? Geen zorgen, we attenderen je vooraf aan je bezoek aan Over het IJ met aanvullende informatie over de voorstelling die je gaat bezoeken.

Veel plezier op Over het IJ Festival 2017!