Anca is in 2014 afgestudeerd als theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Samen met mede theatermaker Pema, interactief maker Niels en muzikant Guido maakt zij vanuit het samenbrengen van disciplines waarbij beeld en muziek een belangrijk uitgangspunt vormen.

Oase
Dromen over de ideale stad. Een zoektocht naar een prachtige oase in de dorre woestijn die de wereld heet.

In onze wereld wordt de stad vaak als toevluchtsoord gezien. De stad als heilige graal waar de toekomst voor het oprapen ligt. De stad waar de rijkdom wacht. De stad als cultureel knooppunt. De stad als broedplaats van de wereld. De stad als oase in de eindeloos droge woestijn. Wij zoeken samen met het publiek naar een stad die aan het ideaal kan voldoen. Een stad die met recht toevluchtsoord genoemd kan worden. Waar moet zo’n stad aan voldoen? Wij creëren deze stad vanuit uw ideaalbeeld.

concept, spel en regie Anca Siegersma concept ontwikkeling, spel en regie Pema Tigelaar creatieve en technische ondersteuning Niels Dielen, Jim Strolenberg, Tom Elswijk, SaÏd van Hattum, Guido Morris met dank aan Stichting Magdalena Hilversum

leeftijd 16 + rolstoeltoegankelijk ja locatie Greenpeace