Ach…
De verbeelding van een strijd tussen de excessen van empathie en onverschilligheid, met time-outs voor onderonsjes over dagelijkse problemen.

Het begon met persoonlijke vragen. Is er een rol die ik, Hedwig Koers, in de maatschappij zou moeten aannemen; een rol die ik ontloop? Is het ooit geoorloofd om weg te kijken van de ellende in de wereld? Hoe overleef ik zonder weg te kijken? Bestaat er zoiets als een apathische reactie?
Met deze vragen neem ik met mijn spelers een vergeten sportveld in. Via de stoïcijnse filosofie en de actuele staat van ons land doen we hier onderzoek naar apathie: verlies, of winst?

Over Hedwig
Hedwig Koers is regisseur, theaterdocent en actrice. Ze studeerde aan de Mimeopleiding en maakt theater vanuit dat wat er is: de actualiteit, het lichaam in beweging, de locatie en de inbreng van spelers en publiek. Naast het maken van de voorstelling en het aanscherpen van haar eigen stijl als regisseur, ontwikkelt ze binnen Het Atelier een kunsteducatieve lijn in samenwerking met jongeren van Terschelling en uit Amsterdam.

concept / regie Hedwig Koers spel Anne Boeschoten, Tijs Huys, Sjoerd Meijer

Duur 35 minuten / onderdeel Atelier Route (3,5 uur)
Rolstoeltoegankelijk Nee
Leeftijd vanaf 12 jaar