Kavel Kamp Noord

90 mannen en vrouwen hebben alles opgegeven. Anderhalve maand kamperen voor de mooiste zelfbouwkavel. Samen vechtend voor een nieuw bestaan. Een strijd waarin ze niet alleen elkaar, maar ook zichzelf tegenkomen. Dit is hun verhaal. Dit is Kavel Kamp Noord.

Kompagnie Kistemaker is een jong theatergezelschap dat waargebeurde verhalen omzet in theatrale documentaires, waarbinnen Karlijn Kistemaker de drijvende kracht is. Gewone voorvallen worden op een overdreven wijze verteld, terwijl de uitzonderlijkste gebeurtenissen op een alledaagse manier worden verbeeld. Karlijn Kistemaker was in 2013/2014 een van de makers van Atelier Oerol/ Over het IJ Festival. Kompagnie Kistemaker maakt sinds 2015 onderdeel uit van het Wijkmakerstraject van Over het IJ Festival waar zij voor deze editie een uitwerking/ voorstelling maakt van haar onderzoeksvoorstelling van het eerste Wijkmakerstraject.

Daarnaast ontwikkelt zij de komende drie jaar een 12-delige theaterserie rondom het boek Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel García Márquez in samenwerking met het Jonge Harten Festival en Theater Bellevue.

concept en spel Karlijn Kistemaker spel Jip Smit techniek Daan Hazendonk en Joren Rupert muziek en spel Chris Koopman scenografie Calle de Hoog

Leeftijd vanaf 15 jaar

Speeltijden Karlijn Kistemaker
MA 11, WO 13, DO 14, VR 15 juli: 19:00 – 20:15

Double Bills (Hilde & Timen OF Karlijn & Anouke)
ZA 9, ZO 10, ZA 16 en ZO 17 juli: 16:00-18:00