Afgestudeerde dansers Lisa Ball en Lynn Meijer en afgestudeerd circusartiest Saar Rombout vormen samen luchtWERK en maken verticaal danstheater op hoogte. Met hun verschillende achtergronden in dans, aerial, theater en performance art vormen zij een brede, gevarieerde groep. Hun kracht is het samenbrengen van de disciplines en zo een nieuwe vorm van theatermaken te creëren.

Fase 1
Fase 1 is een totaalbeleving waarbij het publiek wordt meegenomen in een werveling van beelden en live performance. 3 vrouwen op een terrein vol geschiedenis en leegte. Er wordt in- en uitgezoomd op de stad en de individu. Een voorstelling over achterlaten en opnieuw beginnen waarbij het verleden en het heden van de NDSM-werf uit hun context worden getrokken. De nieuwe groep luchtWERK maakt verticaal danstheater en wordt gevormd door afgestudeerde dansers Lisa Ball en Lynn Meijer en afgestudeerd circusartiest Saar Rombout. Met hun uiteenlopende ervaringen uit de dans- en circuswereld creëren zij in de lucht een wisselwerking tussen modern circustheater en dans.

makers/dansers Lisa Ball, Saar Rombout en Lynn Meijer rigging Saar Rombout videobeelden & ondersteuning Gail Meijer met dank aan Menno Maris, Maartje Fijen, TENT studios/circustheater producties leeftijd geschikt voor alle leeftijden rolstoeltoegankelijk ja locatie Pllek