Suzie Roijmans studeert dit jaar af als ‘Docerend Theatermaker’ aan de HKU in Utrecht. Als theatermaker zoekt ze vaak de spanning op tussen theater en realiteit. Ik plaats toeschouwers in intieme settings waarin deze spanning voelbaar wordt.

Luisterend Oor
Het zou zo fijn zijn om af en toe tegen iemand te praten die alleen maar luistert, zonder oordeel, zonder eigen verhaal. “Luisterend Oor” is een theatrale ervaring waarin jij gehoord wordt.

In de (westerse) stad leven we in een steeds meer op de individu gerichte maatschappij. Als je met je probleem naar een vriend gaat, omdat je hier over wil praten, wordt er wel van je verwacht dat hij zijn probleem ook bij jou kwijt kan, maar soms heb je gewoon even geen zin in dat gezeik van een ander. Luisterend Oor is een theatrale ervaring voor slechts één persoon per keer, waarin een kritische blik wordt geleverd op de voor-wat-hoort-wat-mentaliteit.

maker Suzie Roijmans concept Suzie Roijmans & Tjalling Overdijk vormgeving Rikus Brederveld spel Jochem van Rijsingen, Saskia Tilanus, Sarah Huygens, Max Clement, Karlijn Schipper, Fleur van der Sijde, Lennard van der Drift, Imre van den Bosch, Aiden Vernee  en Suzie Roijmans

 

geschikt voor jeugd nee rolstoeltoegankelijk ja locatie Greenpeace