Voor we slapen
Ergens tussen iets en niets, doet Bart van de Woestijne samen met jou oefeningen in verdwijnen. Voor als het straks echt gebeurt.

Je stelt je voor dat je in bed gaat liggen en je nachtlampje uitknipt. Je stelt je het donker van je kamer voor. Het donker op donker als je je ogen sluit. Langzaam voel je hoe je gedachtes steeds stroperiger worden. Dan val je ergens in en ben je verdwenen; waar ben je?

Over Bart
Bart van de Woestijne studeerde in 2014 af als performer aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien is hij werkzaam als schrijver en theatermaker. Hij is in samenwerking met het Filmfonds bezig met het scenario van zijn eerste lange film. Het werk van Bart kenmerkt zich door de gezamenlijke poging levensgrote onderwerpen te vatten. Zijn voorstellingen bewegen zich in het gebied tussen beeld en verbeelding, altijd met taal en poëzie als hulpmiddel. Het gegeven dat er dingen zijn die hij niet kan zien of begrijpen, het niet-weten, is wat hem beweegt. Het voorstellingsvermogen van het publiek staat daarbij centraal.

concept, tekst & regie Bart van de Woestijne performer Eva Knibbe lichtontwerp Paul Romkes beeld Ian Crawley

Duur 40 min. / Onderdeel van Atelier route (3,5 uur)
Rolstoeltoegankelijk Nee
Leeftijd vanaf 18 jaar