Dit voorjaar startte Building Conversation in Amsterdam-Noord een gespreksmarathon van vier jaar, waarmee het de aandacht vestigt op de kracht van het gesprek. De komende jaren voert de marathon langs vele mensen, wijken en buurten in Amsterdam. Samen met Over het IJ Festival organiseert Building Conversation Het (on)mogelijke gesprek in Molenwijk. Deelnemers beslissen zelf waarover zij praten en ondervinden de (on)mogelijkheid van een gesprek met mensen die ze (nog) niet kennen. De voorstelling is inclusief maaltijd.

Gratis deelname: druk op de knop ’tickets’ voor een gratis e-ticket. Na afloop kan je een bijdrage geven naar waardering en draagkracht. Er is plek voor maxmaal 10 deelnemers.

Vertrek naar locatie:
Vertrek om 15:30 uur vanuit het festivalhart van Over het IJ Festival op de NDSM-werf. Aanvang Building Conversation: 16:00 uur.

In de toekomst:
Building Conversation is in Molenwijk op zaterdag 15 juli (tijdens Over het IJ Festival), 12 augustus, 9 september en 7 oktober | tijdstip: 16.00 - 20.00 uur (incl. maaltijd) | toegang gratis, na afloop kan een bijdrage worden gegeven, afhankelijk van waardering en draagkracht | deelnemen: geef je voor dit vervolg op via info@buildingconversation.nl | www.buildingconversation.nl


Adres: Stellingweg 357, Molenwijk