Aire d'Assevillers is een theatrale roadmovie over wanhoop, vergeving en verlossing, en de gevolgen van de crisis die nog altijd voelbaar zijn. Een muzikaal pleidooi voor een gewetensvol leven omdat we er maar één hebben.

Als vastgoedhandelaar Robbert alles is verloren, besluit hij samen met een oude schoolvriend Otto en zijn camper naar Frankrijk te vertrekken.

De één om te sterven, de ander om nog één keer te leven. Tot ze op een Aire stranden, een rustplaats waar niemand langer wil blijven dan de duur van het eten van een hamburger. Daar ontmoeten ze Julie, en krijgt hun reis een compleet nieuwe wending.

Zin om voorafgaand aan de voorstelling van 22.00u Amsterdam-Noord te ontdekken op een Velox vintage vouwfiets?
Boek de fietstour Zicht op Noord en word in anderhalf uur langs kleine en grote belevenissen in Noord naar de voorstelling Aire d'Assevillers gebracht. Duur tour: 90 minuten. Je komt altijd op tijd en je fietst na afloop zelf weer terug naar het festival. Koop een apart ticket voor de voorstelling via deze pagina en een ticket voor de tour hier.

Route met de fiets: vanaf Centraal Station met pont Buiksloterweg en dan de Buiksloterweg volgen, vanaf festivalcentrum NDSM werf met fiets 15 min. fietsen. Klik voor kaartje op Locatie hiernaast. 

 

 

 

concept Thijs de Wit en Andreas Scharfenberg spel Thijs de Wit, Andreas Scharfenberg, Lucia Kiel, Yorick Heerkens, Maarten Rischen, Daan van West, Willem Weemhoff, Rana Scheerman (stagiair) tekst Don Duyns eindregie Dick Hauser