Door het uitverkopen van de boekjes, is het helaas niet meer mogelijk om naar Jij en 899 anderen passen hier precies te gaan. 

Voor Over het IJ Festival ontwikkelden iona&rineke in samenwerking met Woes van Haaften een interactieve installatie. Waar je als bezoeker in je eentje aan begint, maar uiteindelijk bijdraagt aan een gemeenschappelijk eindresultaat.
Over dingen die we allemaal hebben, maar waar we het niet over hebben.

Iona Daniel en Rineke Roosenboom (1989) studeerden beiden in 2012 af aan de Schrijfopleiding van de HKU. Sindsdien schrijven, maken en spelen ze regelmatig als duo. Zo maakten ze vorig jaar de voorstelling De opkomst en ondergang van de ZMOK-veteranen voor de route Tuindorp Variaties van Over het IJ Festival & Grachtenfestival. Sinds kort hoort het duo bij Orkater/De Nieuwkomers, het talentontwikkelingstraject van Orkater voor jonge muziektheatermakers.

Let op: dit is een doorlopende voorstelling. Je haalt het boekje met instructies op bij het vertrekpunt, op een door jou gekozen moment. Dit kan zowel individueel als in groepsverband gedaan worden.

 

idee en tekst Iona Daniel en Rineke Roosenboom art director Woes van Haaften grafische vormgeving iksi
installatie Exhibitionists

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het AFK.

Deze voorstelling valt onder het Nieuwe Makers Programma waarbij Over het IJ Festival jonge theatermakers de ruimte geeft voor onderzoek naar locatietheater op de NDSM-werf. Zij presenteren hun werk, soms in experimentele fase, soms al helemaal compleet. Laat je verrassen door de talenten van de toekomst!