“Eén keer in de zoveel tijd verandert er zo veel fundamenteels op zo veel terreinen dat we niet spreken van een tijdperk van verandering, maar van een verandering van tijdperk. Mijn stelling is dat we nu weer in zo’n overgangsperiode leven.” Jan Rotmans – hoogleraar transitiekunde

Deze visie van Rotmans vormt aanleiding voor een voorstelling vol muziek, visuals en tekst die je meeneemt door drie eeuwen van vooruitgang, eindigend in het heden waarin we zoeken naar nieuwe antwoorden op oude vragen. Naar ideeën die de wereld veranderen. Naar mensen die het lef hebben een maatschappij te schetsen die radicaal anders is dan de huidige. Revolutie lijkt de enige oplossing.

Kom naar het nagesprek Sun City II o.l.v. Gian van Grunsven
vrijdag 10 juli 21.00-21.45 uur | Locatie: Scheepsbouwloods
Nagesprek met Ivo Schot, Jeek ten Velden, Jan Rotmans (o.v.b.), Johan Schot en John Grin 

 

concept Ivo Schot en Jeek ten Velden opdracht Stichting KSI (Jan Rotmans, John Grin en Johan Schot) tekst & regie Jeek ten Velden muziek Ivo Schot, Rutger Martens, Frank van Kasteren liedteksten Ivo Schot en Frank van Kasteren live visuals Frouke ten Velden spel Keja Klaasje Kwestro geluid Dave Vierveijzer licht Danny van de Werf dramaturgie Simone Hogendijk productie Saskia van Leeuwen zangcoach Yori Swart  decor & kostuum Sacha Zwiers producent Lisa van Woersem |Paradiso Melkweg Productiehuis met dank aan Bertus Aafjes (voor zijn prachtig scheppingsverhaal), Simone Hogendijk (coaching)