Motief knokpartij bruiloft nog steeds onbekend gaat over mensen die gebukt gaan onder een systeem en de (on)maakbaarheid van het leven. In vijf soepel gemonteerde teksten, speciaal geschreven door vijf bekende schrijvers, wordt geschetst hoe de personages steeds opnieuw proberen te voldoen aan een ideaalbeeld.

In de sfeer van het einde van een afterparty blijven vijf iconische personages over. Terwijl zij de schade trachten te herstellen, proberen ze de avond te reconstrueren. Het publiek wordt ingewijd in familiegeheimen en persoonlijke verhalen. De verschillende perspectieven van de personages lijken inzicht te verschaffen waarom de bruiloft zo uit de hand is gelopen.

Deze voorstelling is te zien op een industriële en maritieme locati: de scheepswerf Damen Shiprepair Amsterdam.

Wilhelmer van Efferink maakte deel uit van het ontwikkelingstraject van Atelier Oerol / Over het IJ Festival 2011- 2013 waarbinnen hij de ruimte kreeg voor het ontwikkelen van zijn visie op locatietheater in zowel de natuurlijke omgeving van Terschelling, Oerol, als de stedelijke contexct van Over het IJ Festival.

Route: vanaf festivalcentrum NDSM werf 15 min. lopen. Klik voor kaartje op Locatie hiernaast.

concept, regie & montage Wilhelmer van Efferink tekst Annemarie Slotboom, Jibbe Willems, Jeroen van den Berg, Marijke Schermer, Tommy Ventevogel spel Hok Tan, Anne Stam, Anna Schoen, Arend Brandligt, Liza Kollau kostuum & decor Anne Dronkers zakelijke leiding & productie Bjorn Jansen – Lijn6 speciale dank aan Kees Lesuis, Simone Hogendijk, Frank van Mil, Sabine Pater, Jarrod Francisco