De wereld krimpt tot enkele centimeters van je huid, waar aanraking nog je enige zintuig is. Je kunt de anderen om je heen alleen nog vermoeden, maar je ziet ze niet meer. (...) Wilde percussie, Afrikaanse ritmes. Een stem die ons prikkelt om blind te gaan dansen. Hoe spannend is het om jezelf te observeren: op welke impulsen reageer je, op welke niet? (...) De oerwortels van theater worden op persoonlijke en zintuiglijke wijze onderzocht.

(05 mei 2017 - Der Tagesspiegel Berlin)

'Project Wildeman is een opwindend muziektheatergezelschap. (...) Project Wildeman laat je lopen, dansen en dromen.

(26 mei 2017 - NRC)

Happiness Unlimited is een spannend muzikaal ritueel waarbij je je ogen tijdelijk aflegt. In een vreemde Utopische droomfabriek onderzoekt Project Wildeman met het publiek waar het individu eindigt en het collectief begint. Doordat je een deel van de voorstelling geblinddoekt beleeft, worden alle andere zintuigen en ook de eigen verbeelding voortdurend geprikkeld. Als introductie bij de voorstelling bereidt Zinnig Noord je alvast geestelijk voor met speelse en verrassende perspectieven over slapen en waken. Stap je mee de droom in?

Deze voorstelling is in ontwikkeld in Berlijn en vindt nu plaats op een fraai gelegen fabrieksterrein aan de IJ-oever tegenover het Java-eiland; in de onlangs gesloten Draka-fabriek in Amsterdam-Noord. We raden je aan comfortabel schoeisel aan te trekken in verband met een wandeling door de fabriekshal van Draka als onderdeel van de voorstelling.

Mede mogelijk gemaakt door Prysmian Group.

Concept, muziek, instrumentontwerp en spel: Project Wildeman (Robin Block, Sven Hamerpagt, Milan Mes, Maarten Vinkenoog), tekst: Robin Block, filosoof: Jonatan Bartling - Zinnig Noord, eindregie: Olivia Maria Schaaf, dramaturgie: Bernhard Glocksin - Neuköllner Oper, decor en kostuums: Sarah-Katharina Karl, geluid: Ray Vaessen, publiciteit: Claire van der Hall - Claire PR, producent: Bjorn Jansen - Lijn6