Naar Kisondela

Voor deze voorstelling onderzoekt Sheralynn wat het is om de Afrikaanse traditie van het vertellen van verhalen te combineren met iets van nu:  videoprojectie.

Ik ben Sheralynn

Ik ben Nederlands en Amsterdams

Maar in deze zeecontainer

In deze kleine ruimte

Creëren wij onze eigen waarheid

In mijn waarheid, zijn we in Afrika

In Tanzania

In een heel klein dorpje genaamd Kisondela

Terug naar de basis, naar opgaan in de omgeving, verbinden met de mensen om je heen en als een klein kind gefascineerd luisteren naar hun verhalen.

In deze voorstelling onderzoekt Sheralynn wat het is om de Afrikaanse traditie van het vertellen van verhalen te combineren met iets van nu:  videoprojectie.

Begeleiding Likeminds

Soort Storytelling + video
Duur 15 min.
Leeftijd 8+

Milone Reigman van Likeminds over Sheralynn Adriaansz: “Sheralynn, is sinds 2015 als jonge maker betrokken bij Likeminds. Na een jaar de factory: vooropleidingstraject van Likeminds te hebben gevolgd, zijn wij Sheralynn altijd blijven ondersteunen in de ontwikkeling van haar als theatermaker. Sheralynn is gedreven, heeft humor en haar eigenheid vindt zijn weg in haar werk op toneel. Haar werk heeft autobiografische aspecten die ze aanvult met elementen als: storytelling, video en object-theater. Makers die vertrekken vanuit hun wereldbeeld en van daaruit een vertaalslag vinden naar hun publiek krijgen bij ons aandacht om zich te ontwikkelen als maker.”