Voordat je je bestelling plaatst wijzen we je graag op de volgende aanvullende artikelen. Wil je eten in het festivalhart, of een donatie geven? Geef dat hieronder aan. Zo niet, klik dan onderaan de pagina op de knop "naar kassa".

Festivalmaaltijd
In het festivalhart kun je eten bij onze gastronomische vrienden van CURRYUP!.
Zij bieden een overheerlijke vegetarische festivalmaaltijd aan voor slechts € 14,50. Elke dag is er een andere maaltijd.

CURRYUP! kookt met passie curry's en andere wereldgerechten met authentieke smaken uit alle windstreken, waaronder Spanje, Italië, Griekenland, Thailand, Afrika en Libanon. Alle gerechten zijn bereid met dagverse ingrediënten. 

Geef een Toegift
Geef jij iemand die dit niet kan betalen graag een kaartje voor Over het IJ Festival 2019 cadeau? Ook dit jaar doen we mee met ‘Geef een Toegift’: een initiatief van De Verenigde Podiumkunstenfestivals. Festivals in heel Nederland vragen hun bezoekers om een entreekaartje te kopen voor iemand die hier zelf niet de financiële middelen voor heeft.

Donatie
Draag je Over het IJ Festival een warm hart toe? Steun ons dan met een donatie! Geld dat we binnenhalen via donaties gebruiken we om volgend jaar jonge makers nog meer artistieke en productionele ondersteuning te kunnen bieden.