Een project in de wijk de Banne

Buitenlocatie
De Nieuwe Banne 3: Wijkwerkers - Unfolding Routines

Ontmoet de mensen die dagelijks werken aan het groen waar de Banne zo trots op is, aan de straten en stoepen die ons verbinden, en aan het afval dat we overal achterlaten en ophalen. Het collectief MOHA geeft een gezicht aan dit werk, de werkers en hun routines. MOHA zet de kennis van de wijkwerkers letterlijk op de kaart. Met die kaart kan je hun route volgen, en via hun ogen, verhalen en handelingen, de wijk bekijken en beleven.

MOHA is een collectief van Alice Pons, Olivia Reschofsky, Zsofia Paczolay en Merel Noorlander. De Nieuwe Banne is een initiatief en jaarprogramma van Merel Noorlander en Arthur Kneepkens vanuit de Theaterstraat in Amsterdam-Noord, de Banne.

De feestelijke presentatie van de werkerskaart van de Banne is tijdens het eerste festivalweekend. De bijbehorende route is tijdens het festival op gezette tijden te volgen. Tijdens een speciale editie van de theatrale talkshow De Wereld Draait Noord maakt MOHA in het tweede festivalweekend de tussenstand op.

PROGRAMMA:
Presentatie: zaterdag 14 juli - je vertrekt om 20.15u vanaf het festivalhart bij het Hamer Huis of je gaat direct naar de locatie: Rietwijker (Parlevinker 9), aanvang 20.30 uur.

Tour maandag 16 juli van 07:00 - 10:00 
Tour woensdag 18 juli van 07:00 - 10:00 
Tour woensdag 18 juli van 14:00 - 15:00
Tour woensdag 18 juli van 15:30 - 16:15 De Wereld Draait Noord over alledrie de delen van De Nieuwe Banne 
Tour donderdag 19 juli van 07:00 - 22:00 

Meld je aan voor bovenstaande tours door een mail te sturen naar info@mohaproject.com .