Een special rond de voorstelling van Francesca Lazzeri / Frascati Producties & Wild Vlees in coproductie met Over het IJ Festival en Theaterfestival Boulevard en het Over het IJ Festival LAB.

Special: de (on)zichtbare mensen van de stad

Kunstenaar Joost Conijn leidt je door een avond waarin onze gezamenlijke ethische houding ten opzichte van de ander, de buitenstaander, centraal staat en de rol die een kunstenaar in de samenleving kan innemen. In zijn recente videowerk Good evening to the people living in the camp is zijn perspectief niet het actuele directe drama van vluchtelingenkampen in de Europese grensgebieden, maar het dagelijks leven van deze onbekende figuranten uit het nieuws.

Eenzelfde vorm van engagement vormde het startpunt voor de voorstelling Dear friend, wolves have always eaten sheep van Wild Vlees / Francesca Lazzeri. Zij raakte via een project van Frascati Issues betrokken bij het Wereldhuis, waar ongedocumenteerde vluchtelingen ondersteuning vinden, wat het startpunt vormde voor dit project.

Na een borrel en ontmoeting met Joost Conijn en Wild Vlees/Francesca Lazzeri in Ferrotopia, bezoek je samen met hen een project uit het Over het IJ Festival LAB en de voorstelling Dear friend, wolves have always eaten sheep van Wild Vlees, gevolgd door een nagesprek.


Tickets

Kies een datum en klik op bestellen: