De manier waarop we spreken, beïnvloedt de toekomst die we samen maken.

GRATIS TOEGANG
Foto: Maarten Tromp

Foto: Maarten Tromp

Building Conversation, ontstaan op initiatief van Lotte van den Berg en Daan 't Sas, bouwt gesprekken. Met een tour door de stad laten ze zoveel mogelijk gesprekken ontstaan tussen buurtbewoners. 

Kom op 7, 14, 21 & 28 juni ( tussen 11:00 – 17:00u) én 5 & 6 juli (tussen 13:00 – 20:00u) naar de pop-up bar op het Mosveld tegenover de OBA voor korte gesprekken, waar je zo instapt.

Daarnaast zijn er op 5 & 6 juli van 15:00 tot en met 19:00u verdiepende gesprekken waar je samen met een groep (nog) onbekenden een alternatieve manier van gesprekken voeren ontdekt. Aangeboden worden onder andere Gesprek zonder Woorden, Parlement van de dingen en Samen denken. Je kiest op de dag zelf aan welk gesprek je wilt deelnemen. Je voert dus één gesprek dat om 15:00u start. Deze gesprekken worden afgesloten door een gezamenlijke maaltijd (vrijwillige bijdrage welkom).

Deelname aan de gesprekken is gratis. Meld je voor de verdiepende gesprekken aan via buildingconversation.nl. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Op 13 juli (tussen 14:00 - 20:00u) kun je tijdens Over het IJ Festival ook deelnemen aan korte gesprekken op de NDSM-werf.


Extra programma