Volg dit professionele impact-team, de beste groep stadsexperts die er is, voor dé schoonmaak van je leven, om 7 uur ’s ochtends.. WEES KLAAR voor de verandering!

€ 5
Buitenlocatie
Foto: Zsofia Paczolay

Foto: Zsofia Paczolay

Let op: exacte locatie wordt nader bekend gemaakt d.m.v. servicemail.

SPEELDATA EN -TIJDEN
Op 9 t/m 12 juli 7:00 uur (behalve 8 juli) | max. 5 mensen per dag 

Je bent ongeïnspireerd, verveeld, en ongemotiveerd. Je voelt je waardeloos. Is jouw antwoord vier keer ja? Dan is het wellicht hoog tijd je werkkleren aan te trekken en je aan te sluiten bij de Impact Tour. Ontmoet Paul, Guus, James, Michel, Geert, Jarno, Jordi, Brian, Clifton, en nog vele anderen. Zij zijn degene die schoonmaken, repareren, onderhouden, knippen, bewateren, planten, graven, en opvullen. Niets om te verheerlijken of te romantiseren.

Onderdeel van de voorstelling is een real worker's breakfast. Je hoeft je voorafgaand aan de voorstelling dus niet te haasten om te ontbijten, MOHA verzorgt het voor je!

Over MOHA
MOHA is een in Amsterdam gevestigd collectief dat performances creëert, workshops presenteert, publicaties uitbrengt en alternatieve curatie-modellen opwerpt. MOHA werkt buiten de conventionele kunstinstituten, in publieke ruimtes en met specifieke communities. MOHA is erop gebrand onze persoonlijke bubbels te doorbreken en elkaar te verbinden aan de alledaagse realiteit van mensen die we normaliter nooit zouden ontmoeten.

Met een ticket voor de Impact Tour kun je voor slechts € 10,- (regulier tarief: € 14,-) naar Ik Was Hier van DeJong&DeWitte. Pak je korting met de actiecode die je vindt op je e-ticket van de Impact Tour.

Ik Was Hier speelt zich net als de Impact Tour af in Tuindorp Oostzaan. Tijdens een theatrale en filmische route ga je met iPod in de hand op zoek naar een buurtgenoot, wiens leven en dood niemand was opgevallen.