Het onderhouden van een liefdesrelatie in de moderne stad.

Toegankelijk voor rolstoelen Buitenlocatie
16
#PREMIERE
Tickets
Foto: Roza Schous

Foto: Roza Schous

Hoe houdt de liefde stand binnen een continue stroom van opinies over hoe het leven hoort te zijn? In twee jaar tijd schrijft theatermaker en toneelschrijver Timen Jan Veenstra een documentair theatervierluik met verhalen uit en over Amsterdam. Verhalen over de diversiteit aan inwoners en de verschillende culturen die naast elkaar leven. Voor het derde deel verdiept hij zich in bredere context van Amsterdam en onderzoekt hij ‘relaties in de moderne stad’.

Met de eerste goed ontvangen twee delen ‘Tussen Werven en Hotels’ (OHIJ2017) en ‘Kafir’ richtte Timen Jan zich op inwoners uit Amsterdam Noord en de Indische Buurt.

Tekst en concept: Timen Jan Veenstra, spel: Stefanie van Leersum, Anton de Bies, regie: Hesdy Lonwijk, productie: Hanneke Kuijk, techniek: Cees Beuzekom, publiciteit en marketing: Imke van Herk, grafisch/ creatief concept: Marly van Helfteren, Lieke van Herk.

In coproductie met Over het IJ Festival. Mogelijk gemaakt door de Nieuwe Makers Regeling van Fonds Podiumkunsten met partners Over het IJ Festival, Theater Bellevue, Oostblok en Theaterzaken Via Rudolphi.

Op vrijdag 20 juli is om 21.30 uur een nagesprek met Timen Jan Veenstra.