Een ultieme poging de gehele werkelijkheid terug te voeren tot één principe: warmte.

icon-flag Scheepsbouwloods, NDSM-werf (5 min. lopen van het festivalhart)
| 75 min. |
€ 14
16
#PREMIERE
Tickets
Foto: Collectief Walden

Foto: Collectief Walden

We komen voort uit, zijn op zoek naar en creëren zolang we leven warmte. Dat maakt ons prachtig én tragisch tegelijkertijd. HET VERBAND VAN ALLES MET ALLES is een ode aan de warmte in al haar verschillende verschijningsvormen én een pleidooi voor de mens als bewuste actor binnen de blinde keten van oorzaak en gevolg. Een muzikale, beeldende, poëtische samenstelling.

Collectief Walden is een interdisciplinair kunstenaarscollectief dat installaties, performances en samenstellingen maakt op het snijvlak van filosofie, wetenschap en kunst.

René van Bakel, Alexandra Broeder, Juul Dekker, Boaz van Doornik, Hella Godee, Seline Gosling, Jente  Hoogeveen, Bernke Klein Zandvoort, Dominic Kraemer, Thomas Lamers, Suzanna van Oers, Matthías Sigurõsson, Thijs van Vuure en Freek van Zonsbeek. Coproducenten Over het IJ Festival en Land Art Contemporary.

In het laatste weekend van Over het IJ Festival hebben we in het programma een extra focus op jeugd en jongeren. Collectief Walden speelt op za 21 juli en op zo 22 juli om 15.00 uur een 10+ voorstelling.