Op een post-apocalyptisch aardoppervlak beginnen drie dappere jonge helden aan een loodzware reddingsoperatie. Maar wie willen zij eigenlijk redden?

online voorstelling
Tickets
Tom Jager

Tom Jager

2120 n.C. Planeet Aarde. Terwijl gigantische groene onweerswolken zich samenpakken boven de dorre ruïnes van de Aarde, zetten drie dappere jonge helden alles op alles om een uiterst complexe, maar zeer noodzakelijke, missie te laten slagen. Hun extreem gevaarlijke tocht kent maar één doel: de top van de immens hoge berg bereiken. Ze raken verdwaald in giftige atomische sneeuwstormen, bungelen aan flinterdunne richels en doorstaan klappertandend ijskoude nachten. Maar waarom eigenlijk? Wie of wat willen deze helden precies redden? Een theatraal heldenepos in stripstijl, met live-animatie, fysiek spel en een soundscape van kinderstemmen over toekomstdromen en angsten. 

Helaas nu nog geen fysieke voorstelling, maar wel een trailer voor wat er gaat komen... 

Over Firma DRAAK
Firma DRAAK is het performance collectief van Nick Bos en Mathieu Wijdeven, opgericht in 2014 op de Toneelacademie Maastricht. Zij maken beeldend fysiek theater over de wereld van vandaag in de beeldtaal van vandaag. Inspiratie halen ze uit de wereld van virtual reality, Science Fiction, strips, games, Netflix, YouTube en Cosplay. Sinds 2018 zijn ze verbonden aan Stichting Feikes Huis, een productiehuis voor visueel- en objecttheater.