De industriële loods ‘Ruimtetijd’ in Amsterdam Noord biedt decor voor een spraakmakend schouwspel over persoonlijke en maatschappelijke ideologieën.

Bart Grietens

Bart Grietens

Collectief Het Paradijs presenteert i.s.m. Over het IJ Festival en De Smoeshaan een bijzonder avondvullend programma inclusief driegangenmenu*. 

Dit jonge mimecollectief vond elkaar tijdens de Mime Opleiding waar ze in 2018 gezamenlijk onder regie van Ko van den Bosch met deze voorstelling afstudeerden. Paradijsvertraging gaat over onze tijdgeest, ideologieën en de twijfel en angst die daarmee gepaard gaan. Want hoe gaan we in hemelsnaam om met de waan van de dag? En wat als we al onze denkbeelden laten varen? Wat blijft er dan nog van ons over?

*De ticketprijs is inclusief een vegetarisch driegangenmenu (vleesoptie mogelijk) en hapjes, exclusief dranken. Heeft u vragen over het menu? Neem gerust contact op via reserveren@desmoeshaan.nl.

LET OP: Deze voorstelling speelt op locatie: Beitelkade 4, Amsterdam Noord

Credits
concept, spel: Jurriaan de Vos, Jasper Koopmans, Hali Neto, Sue-Ann Bel, Ivar Schutte, Santino Slootweg, Luuk Weers, Vincent van Woerkom, Len Pillen, regie: Ko van den Bosch, coproductie van: Over het IJ, Golden Palace, Feikes Huis