Een sexy show over zelfhaat en onbeantwoorde liefde, met dodelijk poëtische lyrics en overdadig gebruik van auto-tune.

icon-flag Shelter Amsterdam (10 min. fietsen vanaf festivalhart)
| 75 min. |
€ 19
Toegankelijk voor rolstoelen
14+
Tickets
beeld: Athos Burez

beeld: Athos Burez

Permanent Destruction is een melodramatisch energy concert door theatermaker Naomi Velissariou en sound producer Joost Maaskant in Shelter Amsterdam – haven voor kwaliteits dance muziek in de hoofdstad. Naomi Velissariou liet zich voor dit festivalconcert inspireren door Sarah Kane (1971-1999), een van de meest belangwekkende toneelschrijvers van de afgelopen decennia, wiens psychische gesteldheid zo compromisloos weerklank vond in haar werk. Met genres variërend van RnB tot industriële hardcore en trap hop referenties.

Naomi Velissariou gebruikt filosofische, wetenschappelijke en persoonlijke denkbeelden voor haar voorstellingen met een rijke beeldtaal.

Let op: in deze voorstelling wordt een stroboscoop gebruikt.

ENGELSTALIG


Meer weten over Permanent Destruction? Lees en beluister de interviews in Vice, SPRING en Nooit Meer Slapen.

De pers over Permanent Destruction:
“Het contrast tussen de energieke, esthetische vorm en de grimmige inhoud werkt wonderwel.” – de Volkskrant

“Door merg en been. Naomi Velissariou en Joost Maaskant presenteren de teksten zonder anekdotische context, waardoor de destructiviteit eens te meer invoelbaar wordt. […] De setting van het liveconcert is briljant.” – Het Parool

“De combinatie van de zwaarmoedige teksten, de upbeat muziek, de visuals en de interactie tussen Naomi en Joost is gemaakt om aan alle kanten te schuren, en dat doet het op een briljante manier.” Plan your visit


Concept & regie: Naomi Velissariou, performance: PERMANENT DESTRUCTION (Joost Maaskant, Naomi Velissariou), geluidsontwerp: Joost Maaskant, visuals: Frederik Heyman, kostuums: Bibi Trompetter, beeld: Athos Burez, een coproductie van Naomi Velissariou, Theater Utrecht, Rudolphi Producties & C-Takt.