Een voorstelling als een reis, die de dromen op bijzondere architecturale ruimtes projecteert.

icon-flag ROC TOP NDSM, NDSM-straat 1 (3 min. met de fiets van het festivalhart)
| 70 min. |
€ 14
Buitenlocatie
Tickets
Foto: Julia Willms

Foto: Julia Willms

PoroCity smeedt een verzameling dromen van verschillende mensen om tot één groot verhaal in bijzondere architecturale gebouwen. Twee performers alias ‘dromers’ leiden je al wandelend langs een labyrint van ruimtes. Ze roepen de dromen op, alsof die in het hier en nu plaatsvinden. Daar waar de ongrijpbare logica van de droomwereld en de alledaagse realiteit elkaar overlappen, ontstaat een derde, poreuze ruimte die we nog niet kennen. Een ruimte waarin van alles mogelijk is.

TILT heeft een unieke kunstpraktijk ontwikkeld met een divers oeuvre in het veld van de podiumkunst, beeldende kunst, geluidskunst en andere, hybride contexten in Nederland en het internationale veld.

Concept, script, choreografie en ruimte: Andrea Božić & Julia Willms, lichtontwerp: Vinny Jones, geluid: Robert Pravda, Spelers: Matthew Day & Julia Willms, management & productie TILT: Marieke van Bueren, techniek: Paul Beumer, productie: TILT, Residentie: BUDA Kunstencentrum. Met dank aan: Mala Kline en alle dromers die hun dromen met ons gedeeld hebben.

De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stadsdeel Oost en SED regeling. Met dank aan BPD en Frascati.

ENGELSTALIG