Deep Blue schetst een absurd toekomstbeeld waar technologie en mens zijn samengesmolten

icon-flag NEMO Depot, Strekkerweg 41 (5 min. met de fiets vanaf het festivalhart)
| 75 min. |
€ 19
Toegankelijk voor rolstoelen
8
Tickets
Foto: Matthew Miziolek Deep Blue

Foto: Matthew Miziolek Deep Blue

Een beeldschoon ballet van robotstofzuigers, een MRI-scan die op je lachspieren werkt, de traan achter een kunstvoet en de moddervette beat uit een hypermodern muzikaal speeleiland – in Deep Blue gaat Project Wildeman op zoek naar de emotie achter technologie.

Mens en machine raken steeds meer met elkaar verstrengeld. De Wildemannen laten zien hoe veelzijdig deze relatie kan zijn: ongemakkelijk, gesloten en klinisch, maar ook grappig, swingend, en verbroederend.

Project Wildeman nodigt je uit in het knotsgekke universum van Deep Blue, waar een rituele voodoo-drum dezelfde zeggingskracht heeft als een LED-strip.

Project Wildeman
Project Wildeman maakt absurdistisch en intuïtief muziektheater met lef. Kind en krijger; speelsheid en oerkracht komen samen. Project Wildeman maakt rauwe, eigentijdse rituelen die moeiteloos laveren tussen primitief en futuristisch, lichamelijk en virtueel. De kracht van Project Wildeman is de overgave - zowel in de fysieke uitputtingsslagen die het gezelschap ondergaat als in de kwetsbaarheid in het contact met het publiek.

Concept, Performance: Milan Mes, Maarten Vinkenoog, Sven Hamerpagt, eindregie: Wieke ten Cate, bewegingscoach: Jesus de Vega, decor- & Kostuumontwerp: Morgana Machado Marques, lichtontwerp: Tom Verheijen, techniek: Ray Vaessen, marketing: Chloë Arkenbout, zakelijke leiding, productie: Bjorn Jansen.