Een special vol vuil-vertellingen en debat rondom de voorstelling Alles moet weg van mugmetdevuurvliegen/mugmetdegoudentand i.s.m. House of Nouws, in en om Palais Recup van Frank Alsema, kennisvrije deskundige in circulair bouwen.

Buitenlocatie
Tickets
Foto: Nichon Glerum

Foto: Nichon Glerum

Inclusief toegang tot de voorstelling en drankje | max. 25 mensen.

Let op: de Special vindt plaats in de Voltentuin en Palais Recup. Beide locaties liggen op vijf minuten fietsen van het festivalhart en elkaar. Neem je fiets mee, of huur een OV-fiets. Je kunt in het festivalhart ook een fiets huren bij NDSM BIKES.


Deze Special start met een bezoek aan Alles moet weg van mugmetdevuurvliegen/mugmetdegoudentand i.s.m. House of Nouws in de Voltentuin: een muzikale voorstelling over twee mensen die besluiten alles wat ze bezitten weg te doen.

Aansluitend is een programma dat aanhaakt bij thema's van de voorstelling zoals verzamelen, opruimen en recupereren. Het vindt plaats in Palais Recup van Frank Alsema, kennisvrije deskundige in circulair bouwen. Palais Recup is een bijzonder zelfbouwhuis voor circulair wonen, ondernemen en ontmoeten in de Buiksloterham, waarin anders met energie en water omgaan en andersom ontwerpen centraal staat én zeer zichtbaar is. Onder leiding van filosoof en theatermaker Hella Godee gaan de makers van de voorstelling en Ruben Jacobs, journalist, docent en onderzoeker naar de rol van design in het vermenselijken van technologie, in gesprek over de centrale vraag in de voorstelling: ‘Hoe kunnen mens en ding liefdevol samenleven?’ Een programma inclusief oude media en muziek.


Tickets

Kies een datum en klik op bestellen: