Harde, sjamanistische techno dreunt samen met het lichaam tegen het licht. Niek zoekt naar de ontsnapping binnen zijn onontkoombare TANZMANSCHINE.

| 40 min. |
€ 15 regulier, €12.50 studenten
Zaterdag: 20:00 UUR, zondag: 15:00 UUR
Tickets
Renee van Zadelhoff

Renee van Zadelhoff

Tanzmanschine maakt gebruik van een infraroodcamera, die boven de speelruimte hangt. Deze camera projecteert onzichtbaar licht op de performer en is verbonden met Isadora (communicatiesoftware). Door Isadora kunnen we de data decoderen om het licht geluid te beïnvloeden. Door deze verbinding kan ik mijn omgeving beïnvloeden. Tijdens Tanzmanschine ontdek ik de impact van de bewegingen op de onzichtbare machine. Ik volg het licht om zichtbaar te blijven. De uitputting tegemoet opzoek naar de controle over het onzichtbare.

Over Niek
Niek Vanoosterweyck (BE/NL) heeft zich door de Mime Opleiding als performer, acteur, interdisciplinair adviseur en bewegingskunstenaar kunnen ontwikkelen en onderscheiden. Een speler die manoeuvreert tussen het nu van de gevoelswereld en de meedogenloze gang van zaken om te creëren. Een maker telkens opzoek naar de grenzen van het mogelijke.

Credits
Concept, regie en performer: Niek Vanoosterweyck, sounddesign: IGNOTA, technische productie en sound engineer: Titus Duitshof, lichtontwerp: Hessel Hilgersom
Mede geproduceerd dankzij IDLab en de Academie voor Theater en Dans, Amsterdam


Deze voorstelling is te zien op 26 en 27 september, in combinatie met de voorstelling van Charles Pas.

Koop je tickets voor zaterdag de 26e hier!

Koop je tickets voor zondag de 27e hier!