Wij zijn een netwerk waarin verbinding en gesprek centraal staan. Waar nieuwe theaterwerkers kunnen leren en spreken en leren te spreken over theater, kunst en het werkveld waar zij onderdeel van zijn. Wij geloven dat de nieuwe theaterwerkers onderdeel zijn van het veld en dat wij ons daar bewust van moeten zijn. Wij willen een fundament leggen waarop de nieuwe theaterwerkers inclusiever, eerlijker, politieke, meer geëngageerde meer solidair kunnen zijn. Wij geloven dat wij het theaterveld hiermee kunnen veranderen.

Voor dit evenement worden er uitnodigingen verstuurd. Wil je er graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@ensemblenieuwetheaterwerkers.nl, dan gaan we ons best voor je doen!

Over ENT
Wij zijn ENT: het netwerk voor theaterstudenten en pas afgestudeerden (de nieuwe theaterwerkers). ENT organiseert vier talks en een congres en bestaat uit minimaal twee en maximaal alle nieuwe theaterwerkers.

Credits
Van en met Floren Bloch, Qiqi van Boheemen, Just van Bommel, Bregt van Deursen, Malou Duvail, Erasmus Mackenna, Hanneke van der Paardt, Sebbe Poll, Sam Schwarz