Net-werk-en. Met wie praat je, en waarom, wat ga je dan zeggen en... Hoe kom je met hen in contact? 

Na het succes van vorig jaar en een zeer positief ontvangen reisje naar het Congres van ENT komt deze succesformule weer terug naar de NDSM-werf. In samenwerking met ENT organiseert Over het IJ een gesprek – tussen iemand die net het veld is ingekomen en iemand anders. Iemand die al verder is, iemand die programmeert, iemand die aan een andere opleiding studeert, een adviseur van een fonds of iemand die je al jaren wil spreken. 

Dit is geen gesprek via zoom, teams of welk online platform dan ook. In de online-overvloed van afgelopen tijden gaan wij analoger dan analoog, terug naar de kern. Gewoon: een goed gesprek. Je gaat een wandeling maken, je krijgt een koffie to-go, een wandelroute en wandelpakket en gaat gewoon met iemand praten. Over hoe je jaar was, hoe je de toekomst voor je ziet, met wie je wil samenwerken en prangende vragen waar je graag over wil sparren.

Wie weet hou je er werk aan over, een goed gesprek over je carrière of een vriend. Of wie weet alleen de constatering dat je nooit meer met een vreemde gaat wandelen. Geef je op! Heb jij een heel specifiek iemand waarmee jij echt moét praten? Geef diens naam door, dan gaan wij aan de slag om diegene voor jou te regelen. 

Voor wie: jonge makers en mogelijkmakers
Onderwerp: netwerken en kennis opdoen
Aanmelden: via deze link
Wij maken een zorgvuldige koppeling met iemand uit het werkveld met de meest uiteenlopende functies.