Als eerste willen we je verzoeken geen van deze stunts thuis te proberen. Ten tweede: welkom bij Jackass the show! Deze editie staat er weer een onmogelijke stunt voor je klaar. Zal het goed gaan? Waarschijnlijk niet.  
 
Wanneer stop je? Als het aan Eddie ligt nooit. Hij mag misschien hier en daar gebruikerssporen hebben, maar hij is sneller dan de nieuwe modellen. Eddie gaat als een speer en is niet kapot te krijgen.

Face first in a pool of elephant shit is een spectaculaire theatershow en ode aan het op je bek gaan

Tessa van der Bijl studeert af aan de opleiding Writing For Performance, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens haar opleiding heeft Tessa stage gelopen bij Clubbed Thumb (New York City, New York), waar haar tekst ‘Fortuna Cactisata; A couple quests, a couple of holes’ is geproduceerd. Eerder heeft Tessa verschillende voorstellingen gemaakt met jongeren en MBO-theaterstudenten. Als theatermaker houdt ze van ruig, vet, lelijk en een klein beetje poëzie.

Leeftijd: 12+

Credits:
Concept en regie: Tessa van der Bijl
Begeleiding: Annechien de Vocht en Lotte Bos
Spel: Eddie Kagie, Maurits Wondergem en Sam Bijl
Scenografie: Mirja Bons 
Productie: Frederique Nijman
Met dank aan: Vera Morina, Aron Goossens, Over het IJ Festival
Collagebeeld: Victor Crepsley

Meer weten? We interviewden Tessa en Lotte Bos en Annechien de Vocht van YoungGangers over hun werk en het maakproces van Face first in a pool of elephant shit.

Op vrijdag 20 juli is een tolk gebarentaal aanwezig. De voorstelling is dan ook voor doven en slechthorenden toegankelijk.