Logo Over het IJ
do.
25
nov.
10:00 uur
Online
Aanmelden

Makersloket

Rotor - foto Moon Saris (festival 2021)

Over het IJ heeft een grote focus op talentontwikkeling en is als locatietheaterfestival expert in het ontwikkelen, begeleiden en een platform bieden aan makers die in vaak flexibele discipline-overstijgende vormen zoeken naar bijvoorbeeld andere publieksbenaderingen en het gebruik van locaties. Met haar brede netwerk en expertise wil Over het IJ deze kennis graag actief delen met het veld.

Voor wie
Het Makersloket is gericht op makers die net van de verschillende kunstopleidingen komen of zich anderszins ontwikkeld hebben als maker en een voorliefde hebben op het vlak van locatietheater en sociaal-artistieke projecten. Denk aan installatieachtig werk, één-op-één voorstellingen, projecten met een klein publiek in een bijzondere opstelling of als onderdeel van het werk. Het is niet per se, of alleen bedoeld voor makers die bij Over het IJ werk willen of kunnen ontwikkelen. We willen onze expertise en netwerk graag breder aanbieden (want kunnen ook niet iedereen een plek bieden), graag wijzen we waar passend makers door, of matchen hen met andere organisaties.

Met wie
Behalve ons landelijke en Vlaamse netwerk vormt de Tafel van Talentontwikkeling Amsterdam een belangrijk en betrokken netwerk dat we waar passend in zullen zetten om makers door te verwijzen of aan te koppelen. In dit netwerk zijn Amsterdamse culturele organisaties vertegenwoordigd die ruimte maken voor talentontwikkeling.

Aanmelden
Je kunt je tot een dag van tevoren aanmelden via onderstaand formulier waarop je aangeeft op welk gebied/welke gebieden je specifieke expertise zoekt: artistiek, netwerk, zakelijk, productioneel, coronaprotocollen of marketing/publiciteit. Over het IJ zorgt er vervolgens voor dat je gekoppeld wordt aan de juiste mensen. Gesprekken zijn live of online via zoom. Meld je hier aan

← Volledige agenda