Nieuws | 1 september 2019

Eendrachtsparkfestival

Op zondag 15 september presenteert Over het IJ de eerste editie van het Eendrachtsparkfestival. We brengen hiermee een ode aan de schoonheid van het Eendrachtspark en de kracht van de buurt. 

Eendrachtsparkfestival belooft een verrassend cultureel activiteitenprogramma met o.a. livemuziek van Master Stu en Karima El Fillali & het Amsterdams Andalusisch Orkest, theater door Josef Stiller en Khadija Massaoudi & Selim Dogru, maar je kunt ook genieten van de derwisj van Ahmad & Omar Alkhatib, of rondstruinen op de gezellige buurtmarkt. Storytelling Centre organiseert bijzondere ontmoetingen tussen de bewoners van Geuzenveld en alle Amsterdammers.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zo kunnen ze worden geschminkt door Eigenwijks, zijn er workshops van ISK Dance Collective en ZID theater, is er een theatervoorstelling van Hakim Traïdia en nog veel meer! Bekijk hier het volledige programma.

Het Eendrachtsparkfestival op zondag 15 september vindt plaats tussen 12:00 en 18:00 en is gratis toegankelijk. Daarna vindt er een leuke afterparty plaats in Kiosk West.

Eendrachtsparkfestival