Foto: Maddas/Shutterstock.com

Alles dat beweegt is sexy. Neem de wind die door de bomen waait; de zee die op het strand aanspoelt; lava erupties. Hoe verhouden wij ons tot deze eeuwigdurende hofmakerij van Moeder Natuur? En hoe zit dit in de stad, waar de natuur plaatsmaakt voor een urban jungle van beton en bakstenen?

Samen met twee performers en een artistiek team onderzoekt Igor Vrebac onze relatie tot de natuurlijkheid van seks. Hij wil ons terugvoeren naar een seksuele kracht die we door de evolutie heen vergeten lijken te zijn, maar altijd heeft bestaan. Een kracht die ons verbindt, maar voornamelijk ons allen opwindt.

SPEELDATA EN -TIJDEN
za 6 juli en zo 7 juli: 17.30 uur
di 9 juli, do 11 juli en vrij 12 juli: 18.00 & 21.30 uur
wo 10 juli: 19.00 & 21.30 uur
za 13 juli: 17.30 & 21.30 uur
zo 14 juli: 17.00 uur

Idee en maker: Igor Vrebac, performers: Inbal Abir en Anton van der Sluis, met dank aan: Maurice Bogaert, Antsje van der Zee, Eve Hopkins, De Nieuwe Oost, Oerol, Over het IJ Festival, Fonds Atelier Oerol, foto's: Nichon Glerum.

De voorstellingen van het Atelier bezoek je met het Over het IJ Festivalbandje. Hiermee krijg je tien dagen lang onbeperkt toegang tot zo’n 30 voorstellingen van de jongste generatie locatietheatermakers, toegang tot de afterparties in Sexyland en korting aan de bar op drinken in het festivalhart op de NDSM-werf.