De allerbeste festivaldeal is het festivalbandje: daarmee bezoek je tien dagen lang tientallen voorstellingen van hét locatietheatertalent van vandaag op de NDSM-werf. Het festivalbandje geeft het gehele festival onbeperkt toegang tot alle onderdelen van het Zeecontainerprogramma, het Nieuwe Makers Programma en het Over het IJ Festival LAB.

Om het slotweekend te vieren bieden we 100 festivalbandjes aan voor een speciaal tarief van € 10,- (normaal tarief € 19,-). Wees er snel bij, want op = op!

Let op:
- Je hebt GEEN festivalbandje nodig om voorstellingen uit het reguliere programma en of het festivalterrein te bezoeken. Het festivalhart is vrij toegankelijk.

- In combinatie met de voorstellingen  Instant Love, ZIEL / ROUH, Permanent Destruction - the SK Concert, Deep Blue en IK kun je een festivalbandje voor een dag kopen (ticket: standaard + dagbandje). Je betaalt dan een combinatieprijs van €25,- (festivalbandje geldig op de dag van de voorstelling). Verkoopknop van deze combinatie vind je op de pagina van de voorstelling.