Hou de agenda in de gaten wanneer het Makersloket geopend is. Want via de agenda kun je je aanmelden. In 2024 zijn de makersloketen in deze weken:

  • 19 t/m 23 februari
  • 15 t/m 19 april

Je kunt je tot paar dagen van tevoren aanmelden via het aanmeldformulier waarop je aangeeft op welk gebied/welke gebieden je specifieke expertise zoekt: artistiek, netwerk, zakelijk, productioneel, of marketing/publiciteit. Over het IJ zorgt er vervolgens voor dat je gekoppeld wordt aan de juiste mensen. Gesprekken zijn live bij ons op kantoor of online via zoom.

Voor wie
Het Makersloket is gericht op makers die net van de verschillende kunstopleidingen komen of zich anderszins ontwikkeld hebben als maker en een voorliefde hebben op het vlak van locatietheater en sociaal-artistieke projecten. Denk aan installatieachtig werk, één-op-één voorstellingen, projecten met een klein publiek in een bijzondere opstelling, publiek als onderdeel van het werk zelf, of publiek dat noodzakelijk is in de uitvoering van een werk. Het is niet per se, of alleen bedoeld voor makers die bij Over het IJ werk willen of kunnen ontwikkelen. We willen onze expertise en netwerk graag breder aanbieden (want kunnen ook niet iedereen een plek bieden), graag wijzen we waar passend makers door, of matchen hen met andere organisaties.