Voor Young Professionals organiseert Over het IJ verschillende activiteiten. Vanaf september kun je als jonge kunstprofessional terecht bij onze volgende programma's:

Het Makersloket
Dit loket is opgericht voor (beginnende) makers die vragen hebben over het makersschap. Deze vragen kunnen variëren van artistieke kwesties, tot productionele vragen, tot zakelijke vragen, tot financiële tips, maar ook op het gebied van marketing en communicatie kun je bij ons terecht. 

Het Makersloket is vanaf september geopend op de volgende data:
30 september, 14 en 28 oktober, 11 en 25 november, 9 december tussen 10.00 en 13.00.

  IJndje lopen - Makersloket
  Wegens succes verlengd na het afgelopen festival: IJndje lopen! Dit is geen gesprek via zoom, teams of welk online platform dan ook. In de online-overvloed van deze tijden gaan wij analoger dan analoog, terug naar de kern. Gewoon: een goed gesprek. Je gaat zoals het een echte 2021’er betaamt een wandeling maken, je krijgt een koffie to-go, een wandelroute en wandelpakket en gaat gewoon met iemand praten. Over hoe je jaar was, hoe je de toekomst voor je ziet, met wie je wil samenwerken. 


  Young Professionals tijdens het Over het IJ Festival 2021
  Afgelopen festival konden nieuwe makers, maar ook producenten, zakelijk leiders, marketeers en ga zo maar door, terecht bij de volgende drie programma's:

  Als je daarnaast geïnteresseerd bent om op Over het IJ te staan (dit kan zowel in het festival zijn, of misschien met een idee voor daarnaast), kun je terecht op de pagina ‘Spelen op’.  

  Heb je een sociaal artistiek plan of ben je geïnteresseerd in kunst maken voor bepaalde wijken in Amsterdam Noord? Dan zijn onze sociaal artistieke projecten of is onderdeel worden van de Stadskunstenaars misschien meer iets voor jou. Voor meer informatie over deze projecten kun je een mailtje sturen naar arthur.kneepkens@overhetij.nl.