Foto: Tom Sebus

Een muzikale installatie-performance waar je de werkplaats van een knutselaar binnenstapt. Door een wirwar van touwen en katrollen, planken, pallets en ander afval zie je het ontstaan van een machine. Een verweldigende constructie die kraakt, draait en musiceert; even nutteloos en inspirerend als de wereld eromheen. Maar om deze machine in beweging te zetten is één paar handen niet genoeg.

Concept, bouw, spel: Ruta van Hoof, bouw, vormgeving, techniek: Henry van Hoof en Ruben Arents, eindregie: Enzo Coenen, productie en zakelijke ondersteuning: Rianne Valstar, marketing & PR: Kelly de Haan en Judy Lijdsman, mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Utrecht, OT Rotterdam, Isil Vos, Paul Koek, Joeri Vos, Gerrit Timmers en Mirjam Koen

Deze voorstelling bezoek je met het Over het IJ Festivalbandje. Hiermee krijg je tien dagen lang onbeperkt toegang tot zo’n 30 voorstellingen van de jongste generatie locatietheatermakers, toegang tot de afterparties in Sexyland en korting aan de bar op drinken in het festivalhart op de NDSM-werf.