Maandag 15 t/m vrijdag 19 april | Makersloket voor alle Nieuwe Generatie Makers

Het Makersloket is een kans voor jou als maker om je productionele, zakelijke, artistieke of marketing vragen te stellen.

Deze week bied je de mogelijkheid om persoonlijk in contact te komen met mensen van over het IJ. Ze helpen je graag bij het vinden van oplossingen en het verder ontwikkelen van je project. Daarnaast kun je terecht bij het Makersloket voor al je vragen over makerschap, het veld en je werk

Via het aanmeldformulier kun je aangeven wanneer en waarover je met wie en wil spreken. Deze meetings gaan in overleg en kunnen online of offline (bij ons op kantoor) plaatsvinden.

Meld je hier gratis aan voor het Makersloket. Meer informatie? Dat vind je hier.

Foto hierboven door Moon Saris

Vrijdag 19 april | Makersmeeting: Schoppen of schikken?

Een guerlilla borrel voor de nieuwe kunstenaars

Als startende kunstenaar moet je je direct verhouden tot ‘de gevestigde orde’. Mensen die al jaren werkzaam zijn, die je aanspreekt met ‘u’ en soms ver van je af staan. Maar hoe wil de nieuwe generatie eigenlijk dat het kunstenveld eruitziet?

Kom naar de borrel, speciaal voor deze nieuwelingen. Verwacht inspirerende speeches, vette muziek en goedkoop bier. Misschien voel je je hierna gewoon wat minder alleen als nieuwe kunstenaar, misschien starten we een nieuwe guerrillabeweging om alles anders te doen, misschien heb je er op langere termijn niks aan maar heb je gewoon een gezellige avond gehad met generatiegenoten. Sowieso de moeite waard toch?

Scoor je kaartje hier voor maar €4,-. Meer informatie over de Makersmeeting? Klik dan hier.

Foto hierboven door Isa Lammers

Zondag 21 april | Je Zondagmiddag bij Over het IJ... waar shit geshowd wordt die nog geen show is

Voorafgaand aan Je Zondagmiddag, gaan de Nieuwe Makers; Tabor Idema, Amira Al Rawi, Agat Sharma en R3LN4CHT één week in residentie op de NDSM-werf. Deze residentieperiode sluiten we gezamenlijk en met publiek af. Tijdens Je Zondagmiddag gaan de makers de dialoog aan met het publiek.

Ook dit keer nemen we video's op met de Nieuwe Makers. Heb jij een brandende vraag voor een van de makers? Stuur 'm op naar: emel.koc@overhetij.nl dan zorgen wij dat die vraag gesteld wordt!

Scoor hier je kaart voor Je Zondagmiddag op 21 april. Meer informatie vind je hier.