Nieuws | 14 juli 2019

Over het IJ Festival 2019 zit erop!

Over het IJ Festival 2019 zit erop! Makers, gezelschappen, vrijwilligers, publiek en partners: 1.000x DANK! ❤️ #OHIJ19: we gaan je missen. Gelukkig is er Over het IJ Festival 2020 van 10-19 juli. Bekijk een uitgebreide terugblik op onze website.

Bommetjevolle zeecontainers, happen en stappen in het festivalhart, een sneeuwstorm van schuimpjes, de theatrale onthoofding van Marie Antoinette, regendansen, ganzenborden over elektronisch afval, de moderne huisvrouw als operazangeres, ontspullen in de Voltentuin (en nog duizenden, duizenden dingen meer): beleef het allemaal nog eens na met de aftermovie van het slotweekend van Over het IJ Festival 2019.

Bekijk ook de aftermovie van het openingsweekend, een filmpje van het Zeecontainerprogramma en publieksreacties, en het uitgebreide fotoverslag.

Publieksenquête
We zijn heel benieuwd hoe je Over het IJ Festival 2019 hebt ervaren. Wat ging er goed? Maar vooral: wat kon er beter? Vul onze online publieksenquête in, zo help je ons volgend jaar een nog betere festivaleditie te organiseren. Onder iedereen die de enquete invult verloten we twee Over het IJ Festivalbandjes voor #OHIJ20.

Over het IJ Festival 2019 zit erop!