Er komen twee lichten mijn kant op
Het lijken de partylampen wel
Als in een reflex doe ik mijn ogen dicht

Na een fantastische stapavond fietst Thijs de gracht in en verdrinkt. Groen, blauw, rood. Witte flitsen. Waar denk je aan in de luttele seconden tussen leven en dood? Beklim onze stellage, toren uit boven het festival en ontferm je over iemands laatste minuten. Als jij de tijd terug zou kunnen draaien, wat zou je dan anders doen? BACKSPACE is een visuele monoloog en een ode aan het leven.

Leonie Kuhlmann studeerde af als bestuurskundige (2015) en daarna als docerend theatermaker (2020). Leonie maakt ritmische, beeldende teksttoneelvoorstellingen en laat haar publiek met haar personages meevoelen. Ze werkt graag interdisciplinair: voor deze voorstelling werkt ze samen met acteur en medemaker Jurriën Trappel.

Praktisch
Je kunt deze voorstelling bekijken op het festivalhart. Toegang voor het festivalhart krijg je door een IJhart-bandje te kopen, voor de dag dat je wil komen. Daarnaast is deze voorstelling onderdeel van IJ-Tour 1 (lang) en IJ-Tour 6 (kort). Met een IJ-Tour ticket zie je deze Zeecontainer-voorstelling of die van Rosa Vrij (IJ-Tour 6), nog een of twee andere presentaties én krijg je toegang tot het festivalhart.

Duur: 20 min
Leeftijd: 12+
Taal: Nederlands
Niet rolstoeltoegankelijk
Let op: deze voorstelling is niet te zien op woensdag 14 juli

_______
Credits
Tekst en regie: Leonie Kuhlmann, acteur: Jurriën Trappel, beeldmateriaal: Tessa Spaaij, sound design: Jaro Heijster.